Julie blue
Image default
Bedrijven

Een bus huren voor 9 personen

Wanneer je met je familie ergens heen gaat of met vrienden een weekendje weg gaat, dan ken je het misschien wel; je gaat plannen maken en dan kom je tot de conclusie dat jullie met meerdere auto’s moeten gaan. Dit is vaak niet alleen minder gezellig, maar ook onpraktisch. Op de plek van bestemming staan vervolgens veel auto’s, die tijdens dat weekendje weg helemaal niet nodig zijn. Bovendien wil je misschien wat drinken en dan is het wel handig als je niet hoeft te rijden. Je bent aan het kijken naar alternatieven en de kosten hiervan. Goed nieuws, want in dit artikel staat een goed alternatief.

Een dagje weg met 9 personen

Je kunt als je met niet meer dan 8 of 9 mensen een weekendje weg gaat een 9 persoons bus huren. Een 9 persoons bus huren kan in iedere situatie. Dit is eigenlijk een auto, maar dan met maar liefst 9 zitplaatsen. Deze auto ziet er uit als een busje. Het fijne aan deze bus is dan ook dat je deze zelf mag besturen met je rijbewijs B. Je hebt bijvoorbeeld een rolstoelbus voor 9 personen, maar ook een personenbus voor 9 personen.

Kosten voor het huren van een bus

De 9 persoonsbus is een luxe bus, waar 9 personen in kunnen. Let op, want dit is inclusief de bestuurder. Wanneer je deze 9 persoons bus gaat huren in de wintermaanden dan is deze bus voorzien van winterbanden en gratis sneeuwkettingen indien dit gewenst is. De bus kost tot 5 dagen €72,- exclusief de BTW per dag. Daarbij heb je per dag 100 vrije kilometers. Als je er meer rijdt, dan komt er €0,20,- exclusief BTW per gereden kilometer bij. Vanaf 5 dagen kost deze bus €62,- exclusief de BTW per dag. Daarbij heb je ook 100 vrije kilometers. Als je meer rijdt komt er hier €0,18,- exclusief BTW per gereden kilometer bij.

https://autoverhuurdemulder.nl/9-persoons-bus-huren/