Julie blue
Image default
Dienstverlening

De Naambordensite, hét adres voor unieke houten naamborden

Een unieke collectie van houten naamborden is te vinden bij De Naambordensite. Vindt u ook uw perfecte houten naambord? Kom snel shoppen, dat kan 24/7 in onze online webshop.

Onze collectie naamborden is groot. Met een houten naambord kan je vele kanten op, daarom is deze categorie ook zo ruim en onderverdeeld in vele subcategorieën:

  • Houten naamborden welke gegraveerd worden. Bij dit naambord is keuze uit verschillende maten, vormen, kleuren en lettertypes. Een echt no nonsens bordje, gewoon een strak design en zonder afbeeldingen.
  • Cottage houten naamborden. Naamborden in Engelse stijl, een tikkeltje ouderwets. Ambachtelijk geschilderd door onze eigen schilder. Keuze uit vele afbeeldingen, u kunt ook uw eigen afbeelding op het naambord laten zetten. Verkrijgbaar in diverse maten, stijlen en vormen.
  • Licht eiken houten naamborden. Handbeschilderd en ambachtelijk. Dit naambord heeft een prachtige en rustige uitstraling aan de gevel. De dikte van dit naambord is 10 mm en is in diverse maten en vormen te verkrijgen.
  • Houten uithangborden. Creëer een prachtige uitstraling bij uw winkel of bedrijf aan huis met een opvallend uithangbord. Houten uithangborden worden door onze schilder beschilderd, u kunt elke gewenste afbeelding op het bord laten zetten.
  • Teakhouten naamborden. Verkrijgbaar in ronde, ovale, vierkante en rechthoekige vorm. De tekst wordt in het naambord gelaserd, zodat de prachtige houtstructuur in tact blijft en hierdoor ieder teakhouten naambord uniek is. De dikte van dit naambord is ongeveer 9 mm.
  • Bamboe naamborden. Gemaakt van tropisch materiaal. Hierdoor geeft dit naambord een natuurlijke en mooie uitstraling. De tekst wordt bedrukt en aan het eind wordt het naambord met lijnolie afgelakt. Dit maakt het bord sterk en goed geschikt voor buiten.
  • Houten schorsdelen. Een uniek naambord voor naast de voordeur of een grappig bordje voor bij bijvoorbeeld een schuur, stal, slaapkamer of tuinhuis. Naast de standaard formaten is het ook mogelijk een geheel ander formaat te bestellen.
  • Houten scheepsplanken. Voor op boten of schepen. Scheepsplanken zijn van teakhout, dat als kenmerk heeft dat het niet gevoelig is voor houtrot. Ook is de levensduur van dit hout zeer lang. Ideaal voor in en rond het water dus.

Ontdek alle naamborden op onze website

Naast onze uitgebreide collectie houten naamborden zijn er bij ons nog vele andere categorieën te vinden. Neem bijvoorbeeld een prachtig en natuurlijk naambord van leisteen, ijzersterke naambordjes van RVS of moderne en eenvoudig te onderhouden naamborden van glas. Breng een bezoek aan onze website om alle naamborden te ontdekken.

https://www.denaambordensite.nl/