Julie blue
Woning en Tuin

Lange lichtstraat

Een lange lichtstraat over de overloop laten lopen is heel mooi en het laat bovendien veel licht naar binnen. Je kunt zo het huis een stuk opener maken en ruimer laten lijken. Het laten bouwen van een lange lichtstraat is nu bovendien goedkoper dan ooit.

Lagere prijzen

Het laten bouwen van een lichtstraat is nu goedkoper dan ooit omdat de bedrijven het sneller en goedkoper kunnen bouwen. Wanneer de bedrijven minder kosten maken voor het bouwen van een lichtstraat kunnen ze het ook goedkoper verkopen. De lagere kosten komen door nieuwe techniek en technologie dat gebruikt wordt voor het bouwen van de lichtstraat. Nu worden lichtstraten massaal in massaproductie gebouwd in de fabrieken wat ze veel goedkoper maakt.

Sneller bouwen

Voordat de lichtstraat geplaatst kan worden moet er een gat in het dak gesneden worden. Vroeger zou dit arbeidsintensief zijn geweest maar nu is het makkelijker door moderne technologie en apparaten. Een gat in het dak snijden voor de lichtstraat kan nu sneller en veiliger. De werkzaamheden ervoor kunnen nu al binnen een paar uur afgerond worden als er geen gevaarlijke stoffen in het dak zitten. Hierdoor is niet alleen de prijs van de lichtstraat zelf lager maar ook de kosten voor het plaatsen ervan.

luxlight.eu/

glasdiscount.nl/

serbo.nl/